108 PRIVATE LEASE, NU TIJDELIJK EXTRA SCHERPE TARIEVEN

De Peugeot 108 is populair als Private Lease. Voor een vast maandbedrag zijn alle kosten gedekt. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Onze tarieven zijn scherp en u kunt zelf uw Peugeot 108 samenstellen op basis van uw specifieke wensen. U rijdt al een Peugeot 108 vanaf €189 per maand.

Peugeot 108 Access nu vanaf €189 per maand

Tijdelijk is het extra interessant om te kiezen voor een Peugeot 108 Private Lease. De Peugeot 108 Access rijdt u nu al voor €189 per maand. Als u vóór 30 juni 2017 een contract afsluit, komt u in aanmerking voor deze actie.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot Peugeot Private Lease?  Neem snel contact op met ons via het formulier op deze pagina.

Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag. U kunt een chat sessie starten met ons om direct uw vragen te stellen aan een van onze medewerkers.

– Olaf Hogenelst, Teamleider Customer Care 

Start de chat nu!

Deze acties gelden bij het afsluiten van een nieuwe Peugeot Private Lease-overeenkomst. De Private Lease-aanvraag dient voor 30 juni 2017 ingediend te zijn bij PSA Financial Services Nederland B.V. De Private Lease-aanvraag dient binnen de actieperiode goedgekeurd te zijn door PSA Financial Services Nederland B.V. De auto dient uiterlijk 30 september 2017 afgeleverd te zijn. Deze actie geldt voor particulieren en niet in combinatie met andere acties. Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een Peugeot 108 Access. Prijzen zijn gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Zie https://privatelease.peugeot.nl voor alle voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij bij DAVO naar de voorwaarden.