Wij zijn voor diverse DAVO vestigingen op zoek naar gemotiveerde, gedreven en enthousiaste 1e Autotechnici.

Functie eisen:
Wij ontvangen graag de reacties van enthousiaste, serieuze, collegiale 1e Autotechnici, die aan een kwalitatief hoogstaand product willen werken in een prettige werkomgeving. Je houdt van het autovak, bent proactief en je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B. APK is een pré.

Naast onze “technische” eisen verwachten wij van onze specialisten bovendien een klant- en servicegerichte instelling. Je werkt volgens richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als de fabrikant.

Je kunt zelfstandig werken, maar daarnaast werk je ook graag in een groter team. Klanttevredenheid en kwaliteit vind je belangrijk.

Wij bieden:
Een uitdagende en boeiende functie binnen een enthousiast team van medewerkers, een studiekostenregeling, goede opleidingsmogelijkheden, een salaris dat marktconform is en past bij je ervaring en talenten.

Aanvaarding: per direct
Functie uren: 40 uur per week
Standplaats: diverse locaties

Belangstelling?:
Stuur dan je sollicitatie, vergezeld van je cv, aan sollicitatie@rivagroep.nl

Mocht je meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken op telefoonnummer 070 -3429470. Deze functie staat open sinds 28 januari 2016 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld of anderzijds wordt ingevuld.

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.