Na lang wachten is de Peugeot Partner Full Electric te bezichtigen bij DAVO Bedrijfswagens. Het is een belangrijke stap die laat zien dat ook bedrijfswagens bezig zijn om milieubewust te handelen. De Partner staat klaar om te bezichtigen, te testen en natuurlijk om proefritten te maken.

Geen uitstoot van schadelijke stoffen en geen CO2-uitstoot tijdens het rijden, zeer lage gebruikskosten… bovendien rijden de milieuvriendelijke Partner uiterst comfortabel, stil en trillingsvrij. De Peugeot Partner Electric is ontwikkeld voor bedrijven in de stad. Voor de aandrijving van deze auto’s wordt gebruikgemaakt van lithium-ion accu’s van de nieuwste generatie. Deze auto’s zijn oplaadbaar via het lichtnet of een speciale laadpaal, hebben een grote actieradius en leveren een koppel dat direct beschikbaar is. Bij de Partner Electric wordt energie teruggewonnen tijdens het snelheid minderen en remmen. Daardoor beschikt u over een actieradius van 170 km, ruim voldoende voor de afstand die gemiddeld per dag wordt afgelegd.