Voor de aanvulling van onze teams in regio Haaglanden zijn wij per direct op zoek naar een commerciële en georganiseerde

Service Adviseur m/v

Functieomschrijving: 
In deze spilfunctie ben je het visitekaartje van het bedrijf: je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en houdt hen op de hoogte van het totale reparatie- c.q. onderhoudstraject van de auto. Daarnaast zorg je voor de planning, de administratieve- en financiële afhandeling van de opdracht en regel je zaken zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer. Je weet de klanten die extra service te geven die een klant van ons verwacht.

Wij verwachten van onze service adviseur kwaliteit, gelijk aan het door ons vertegenwoordigde product. Ons ideaalbeeld daarbij is: een nieuwe collega die gastheerschap van nature bezit, een commerciële en klantgerichte instelling heeft en daarnaast de nodige financieel-/administratieve kennis en ervaring in huis heeft. Autotechnische kennis is een pré.

Profiel Service Adviseur

  • Sterke commerciële en dienstverlenende vaardigheden
  • Organisatorisch vermogen,
  • Loyale instelling, geen negen tot vijf mentaliteit
  • Technische kennis
  • Mensenkennis
  • In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

een uitdagende en boeiende functie binnen een enthousiast team van medewerkers
goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
een salaris dat marktconform is en past bij je ervaring en talenten
korting op sportscholen, een aantrekkelijke pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling.

Bedrijfsprofiel
Met 6 vestigingen in de regio Haaglanden is Peugeot DAVO een toonaangevend bedrijf voor het aanschaffen, leasen en goed onderhouden van uw Peugeot in Groot Den Haag .

Met zusterbedrijven Wittebrug Lease en Valstar autoschade is DAVO al 80 jaar reeds uw partner voor u mobiliteit. Sinds 2012 is DAVO in het bezit van het Erkend Duurzaam certificaat want maatschappelijk ondernemen en werken met respect voor milieu is bij DAVO een normale gang van zaken.

Contact

Stuur een schriftelijke motivatie met CV naar Peugeot DAVO, t.a.v. Dhr. R. Aertssen: sollicitatie@rivagroep.nl

DAVO Groep
t.a.v. Rinaldo Aertssen
Algemeen Directeur
Postbus 174
2260 AD Leidschendam

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.