Vrijdag 6 oktober is de nieuwste vestiging van DAVO, de Blue Box in Den Haag op het Forepark, officieel geopend door Richard Krajicek.

Daarmee heeft DAVO, de Peugeot dealer voor de regio Haaglanden, op een top automotive locatie de huisvesting voor de toekomst op orde. Naast de nieuwe vestiging op het Forepark/Den Haag heeft DAVO vestigingen in Den Haag Kerketuinen, Bergschenhoek, Leidschendam, Zoetermeer en Delft.

Richard Krajicek en Mark van der Kallen tijdens het feestelijke openingsmoment en het uitreiken van de cheque aan de Krajicek Foundation

Richard Krajicek, de winnaar van Wimbledon in 1996, is opgegroeid in Den Haag, waar ook
20 jaar geleden de Krajicek Foundation is opgericht. Gezien de verbondenheid van het merk Peugeot met de tennissport, reden genoeg Richard te vragen het pand officieel te openen.

Na speeches van Mark van der Kallen , directeur van Riva Groep en Rick Hermanns, Algemeen Directeur van Peugeot Nederland, ontving Richard uit handen van de directeur van DAVO, Rinaldo Aertssen een cheque ter waarde van € 10.000 voor de foundation.

Van links naar rechts: Rick Hermanns, Algemeen Directeur Peugeot Nederland, Mark van der Kallen, Directeur Riva Groep, Richard Krajicek, Oprichter Krajicek Foundation, Rinaldo Aertssen, Algemeen Directeur Peugeot DAVO. 

In zijn dankwoord gaf Richard aan de bijdrage te besteden aan playgrounds en scholarships om jongeren in achterstandswijken aan het sporten te krijgen. Inmiddels zijn er in Nederland al 114 playgrounds aangelegd.

Na het officiële programma ging de feestelijke avond met o.a. live muziek van Casual Company en hapjes vanuit oldtimer Peugeot Foodtrucks van start. Zo werd met enkele honderden relaties, leveranciers en collega’s de opening van het modernste Peugeot pand in Nederland gevierd.