Peugeot DAVO is verheugd aan te kondigen dat het dit jaar sponsor is van het ATP Challengertoernooi The Hague Open in Scheveningen. Op de historische gravelbanen van de Mets is van 16 tot en met 22 juli voor de 26ste keer internationaal toptennis (heren) te bewonderen.

Ook Peugeot DAVO heeft een rijke geschiedenis in de wijde omgeving van Den Haag. Al meer dan 80 jaar is DAVO onder meer dealer van Peugeot, tegenwoordig met 6 vestigingen. Het merk Peugeot heeft zich zowel in Nederland als internationaal aan de tennissport verbonden.

Anna Lomakina, toernooidirecteur van The Hague Open: ‘Via Peugeot Nederland zijn wij in contact gekomen met DAVO. Zij reageerden meteen enthousiast om het toernooi, dat in hun achtertuin wordt gehouden, te sponsoren. Het is erg fijn dat wij een partij hebben gevonden die de official car levert voor spelers en officials.’

Rinaldo Aertssen, algemeen directeur van Peugeot DAVO: ‘Wij zijn verheugd om als Haagse organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan een begrip in de Nederlandse, maar ook internationale tenniswereld. Wij willen op deze manier klanten, relaties en tennisliefhebbers dichter bij elkaar brengen.’

Voor meer informatie over The Hague Open bezoek www.thehagueopen.nl