De nationale en internationale tennis(sub)top komt van 2 tot en met 8 juli 2018 naar Den Haag voor de eerste editie van het internationale ITF Burgersdijk Tennis Rhijenhof toernooi. Tijdens dit Futuretoernooi zullen spelers en speelsters met posities op de wereldranglijst tussen 150 en 500 zich tonen op de banen van Sportcentrum de Rhijenhof.

Peugeot DAVO is verheugd aan te kondigen dat het dit jaar sponsor is van het ITF Future Burgersdijk tennis Rhijenhof. DAVO heeft een rijke geschiedenis in de wijde omgeving van Den Haag. Al meer dan 80 jaar is DAVO onder meer dealer van Peugeot, tegenwoordig met 6 vestigingen. Het merk Peugeot heeft zich zowel in Nederland als internationaal aan de tennissport verbonden.

Mark Paul Burgersdijk: “Via Peugeot Nederland zijn wij in contact gekomen met DAVO. Zij reageerden meteen enthousiast om het toernooi, dat in hun achtertuin wordt gehouden, te sponsoren. Het is erg fijn dat wij een partij hebben gevonden die de official car levert.

”Rinaldo Aertssen, algemeen directeur van Peugeot DAVO: “Wij zijn verheugd om als Haagse organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan dit toernooi, vier jonge talenten rijden al in een mooie Peugeot 5008 namens Peugeot Nederland In de regio Haaglanden willen wij ons verbinden aan het tennis en klanten, relaties en tennisliefhebbers dichter bij elkaar brengen.”