Stagiaire HBO Bedrijfskunde of Technische Bedrijfskunde

(Meewerkstage HBO)

Ben jij die enthousiaste HBO’er die geïnteresseerd is in bedrijfsprocessen en daarnaast ook nog eens affiniteit heeft met auto’s? En wil je graag een maand of 6 meedraaien bij het gaafste autobedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je stage lopen?
Je komt stage lopen bij Peugeot DAVO in Den Haag. DAVO Autobedrijven is de Peugeot dealer in de regio groot Haaglanden met 6 vestigingen in de regio groot Den Haag en een Vakgarage in Oud-Beijerland.

Wat ga je doen?
De afgelopen jaren zijn er binnen Peugeot DAVO een hoop processen gewijzigd en vastgelegd. Het is nu tijd voor de volgende stap! De processen willen we graag verzameld hebben in een “handboek soldaat”. Daarnaast zijn wij erg nieuwsgierig naar jou frisse blik, waar we deze processen verder kunnen aanscherpen en wellicht nog wel efficiënter kunnen maken.

Wat bieden wij jou?
Met deze stage krijg je de kans om een autobedrijf eens echt goed, van binnenuit te bekijken. Je leert alle processen kennen en kan daadwerkelijk wat toevoegen aan de bedrijfsvoering! Daarnaast leer je een hoop nieuwe collega’s kennen krijg je de ruimte om zelfstandig je job te doen. Uiteraard kan je sparren met het management over hoe zaken beter en efficiënter kunnen.

Door zo diep in de praktijk te duiken geef je jezelf een hoop bagage die je in de toekomst zeker van pas zal komen!

Naast een heel gave werk omgeving bieden wij je uiteraard een goede begeleiding en een passende stagevergoeding.

Wat verwachten wij van jou?
Om succesvol je stage te kunnen doorlopen zoeken wij het volgende profiel:
• Een HBO student (bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde of technische bedrijfskunde).
• Een zelfstarter die nieuwsgierig is en niet bang is om contacten te leggen.
• Iemand die vasthoudend is en graag de diepte in duikt.
• Beschikbaar per september 2018.
• Woonachtig in de omgeving Den Haag.

Meer informatie? Wil je meer inhoudelijke informatie, bel dan met Rinaldo (Algemeen Directeur) op telefoonnummer 06-53 79 14 99. Ben je enthousiast en wil je direct reageren, stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar RAertssen@davogroep.nl

We kijken uit naar je reactie!