De geheel nieuwe PEUGEOT-partner werd op woensdag 19 september in Hannover tot Internationale bestelwagen van het jaar 2019 verkozen. Deze prijs erkent de toewijding van het PEUGEOT-team aan een project dat de kern vormt van de ontwikkelingsstrategie van het merk.

Roland Jacobs, manager Peugeot Bedrijfsauto’s bij DAVO legt uit:
“Deze prestigieuze trofee is toegekend vóór de officiële lancering, die gepland staat voor later dit jaar. De volledig nieuwe PEUGEOT-partner is de vijfde PEUGEOT ‘International Van of The Year’ die werd toegekend sinds de trofee in 1992 werd gecreëerd.”

De geheel nieuwe PEUGEOT-partner heeft ongekende dynamische en akoestische kwaliteiten, hoge niveaus van technologie en veiligheidskenmerken, twee lichaamslengten (4,40 m en 4,75 m) en een breed scala aan motoren en apparatuur die is ontworpen om het leven van zijn gebruikers te vergemakkelijken.

Twee belangrijke innovaties hebben de aandacht getrokken: de overbelastingsindicator voor veilig laden binnen de maximaal toegestane laadvermogen en het surround-achterzicht, dat camera’s met dode hoeken biedt.

De PEUGEOT-partner onderscheidt zich door de exclusieve en eerste toepassing in dit segment van de PEUGEOT i-Cockpit®, die een nieuwe rijervaring biedt voor een hogere productiviteit. Elke professional kan zijn eigen configuratie opzetten, zodat deze effectiever kan werken voor zijn eigen behoeften. Dit omvat de Grip-versie, die is ontworpen voor zware omgevingen, of de Asphalt-versie, voor meer comfort en veiligheid met technologische functies voor degenen die veel tijd in hun voertuig doorbrengen.

De geheel nieuwe PEUGEOT-partner stelt professionals in staat om het onmogelijke te beheersen tijdens hun drukke werkdag en is vanaf vandaag te bestellen.

De International Van of the Year Award werd gelanceerd in 1992. De jury brengt 25 journalisten en uitgevers samen uit onafhankelijke tijdschriften die gespecialiseerd zijn in lichte bedrijfsvoertuigen.