Snel Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Elektrificatie, hybride modellen, de nieuwe Peugeot E-208, de mooiste technieken en auto’s komen bij ons in de werkplaats.

Bij DAVO kan je zo aan de slag als 1e autotechnicus. Wij werken met techniek die zich steeds verder ontwikkeld. Denk hierbij aan onze hybride modellen zoals de nieuwe 508 en de komst van de 208 Electric ofwel de E-208!

We zijn dringend op zoek naar gediplomeerde Eerste Autotechnici voor o.a. DAVO Zoetermeer, maar ook voor onze vestiging in Den Haag aan de Kerketuinenweg

Wat ga je doen:

De Peugeot’s van onze klanten worden aan jou toevertrouwd en het is jouw uitdaging om deze auto’s vakkundig te repareren en/of te onderhouden op je eigen brug in onze werkplaats. Onze chef werkplaats vertelt je per dag welke klussen er op de planning staan, daarmee ga je met enthousiasme aan de slag.

Je wilt graag werken in teamverband. Bij DAVO werken we met het mooiste gereedschap en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast vind je het leuk om diagnoses te stellen en het probleem te verhelpen, want je weet dat je daarmee de klant veilig en probleemloos hun kilometers kunt laten maken. dat kan soms een puzzel zijn, maar met jouw inzet en kennis, kom je er altijd uit. Je denkt graag mee met de klant en je bent niet bang een klant te woord te staan als de service adviseur je hier om vraagt.

DAVO

DAVO is een mooi bedrijf, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook belangrijk zijn. DAVO Autobedrijven is de Peugeot dealer in de regio groot Haaglanden met 6 vestigingen in de regio groot Den Haag waaronder in Zoetermeer, Delft, Bergschenhoek en Den Haag

Wil jij werken bij een Peugeot dealer met de hoogste klanttevredenheid van Nederland, een merk waar elektrificatie zich snel ontwikkelt en wil jij jezelf blijven ontwikkelen solliciteer dan nu!

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt DAVO, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop van Audi, Volkswagen Seat en Skoda, onder de naam Wittebrug, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wij zoeken kandidaten:

 • Met een (bijna) afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus
 • Met praktijkervaring in een soortgelijke functie;
 • Met een service- en klantgerichte instelling;
 • Die bereid zijn tot het volgen van vakgerichte cursussen;
 • In het bezit zijn van rijbewijs B.
 • Enkele jaren werkervaring in de branche is een pre

Wat bieden wij

Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een goed salaris;
 • Bonusregeling voor technisch personeel
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@peugeotdavo.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je voldoet aan gevraagde profiel.

Deze functie staat open sinds 18 maart 2019 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld.

Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or