Snel Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Elektrificatie, hybride modellen, de nieuwe Peugeot E-208, de mooiste technieken en auto’s komen bij ons in de werkplaats.

Bij DAVO kan je zo aan de slag als Autotechnicus. Sterker nog, als van techniek en mooie auto’s, je hart harder gaat kloppen, dan ben je bij Peugeot DAVO aan het juiste adres. Wij werken met techniek die zich steeds verder ontwikkeld. Denk hierbij aan onze hybride modellen zoals de nieuwe 508 en de komst van de 208 Electric ofwel de E-208!

We zijn dringend op zoek naar gediplomeerde Autotechnici voor o.a. DAVO Den Haag, maar ook voor onze andere vestigingen in Zoetermeer en Delft.

Wat ga je doen:

De auto’s van onze klanten worden aan jou toevertrouwd en het is jouw uitdaging om deze auto’s vakkundig te repareren en/of te onderhouden. De chef werkplaats in onze werkplaats vertelt je per dag welke klussen er op de planning staan, daarmee ga je met enthousiasme aan de slag.

Je wilt graag werken in teamverband en hebt plezier in het uitoefenen van je vak. Bij DAVO werken we me het mooiste gereedschap en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen met product specifieke trainingen en begeleiding on the job.

DAVO

DAVO is een mooi bedrijf, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook belangrijk zijn. DAVO Autobedrijven is de Peugeot dealer in de regio groot Haaglanden met 6 vestigingen in de regio groot Den Haag.

Wil jij werken bij een Peugeot dealer met de hoogste klanttevredenheid van Nederland, een merk waar elektrificatie zich snel ontwikkelt en wil jij jezelf blijven ontwikkelen solliciteer dan nu!

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt DAVO, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop van Audi, Volkswagen Seat en Skoda, onder de naam Wittebrug, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wij zoeken kandidaten:

 • Met een afgeronde opleiding autotechnicus:
 • Met praktijkervaring in een soortgelijke functie;
 • Met een service- en klantgerichte instelling;
 • Die bereid zijn tot het volgen van vakgerichte cursussen;
 • In het bezit zijn van rijbewijs B.

Wat bieden wij

Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een goed salaris;
 • Bonusregeling voor technisch personeel
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@peugeotdavo.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je voldoet aan gevraagde profiel.

Deze functie staat open sinds 18 maart 2019 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld.

Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

 

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or