Snel Solliciteren

Ben jij degene die een complete database opbouwt? Die niet bang is voor termen als SQL & ElasticSearch. Wij zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega die als database marketeer in ons marketing team aan de slag gaat.

Wat doe je als Database Marketeer

Als Database Marketeer ben jij dé onmisbare schakel in onze mede door data gedreven organisatie. Wittebrug en DAVO kunnen op het gebied van database marketing nog veel verder groeien en daarom zijn we op zoek naar jou! Het is jouw uitdaging om alle data die onze campagnes genereren op de juiste manier te verwerken.

Ben jij de collega die in samenwerking met collega’s de juiste campagnes weet te maken die onze klanten echt raken. Ben jij die marketeer die op basis van de resultaten, hieruit de juiste conclusies weet te trekken en kan je deze ook vertalen naar nieuwe acties en campagnes?

Jouw grootste focus ligt op de volgende onderdelen:

 • Analyseren klantgegevens
 • Opzetten van een SQL Database
 • Data aanleveren voor cross- up- en deep-selling
 • Dataverwerking
 • Doelgroepselecties per campagne
 • Continue verbeteren van datakwaliteit, bijvoorbeeld door externe bronnen toe te voegen aan de database;
 • Voortgang van projecten monitoren; rapporteren en bijsturen waar nodig met als doel het optimale resultaat te behalen.

Wittebrug en DAVO behoren tot een van de grotere dealerbedrijven waarbij Wittebrug staat voor de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, opererend vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. En DAVO staat voor het merk Peugeot met 6 vestigingen in de regio Groot Haaglanden met vestigingen in Delft, Zoetermeer, Bergschenhoek en Den Haag.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, bieden Wittebrug en DAVO, die onderdeel zijn van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en  Finance & Insurance. In deze functie werk je voor al onze bedrijven, lease en dealer, die opgesplitst zijn in meerdere merken. Allemaal met een eigen database en eigen klantprofielen.

Wat bieden wij

Iedere functie is bij ons een onmisbare schakel. Dat betekent dat jouw impact groot is en wij geven je dan ook de ruimte om jezelf en de functie verder te ontwikkelen. Bij ons werken inmiddels meer dan 650 medewerkers. We zijn een stabiele en leuke werkgever, want:

 • Je komt te werken bij een leuke, plat ingerichte organisatie
 • We geven korting op diverse sportscholen
 • We bieden je een collectieve ziektekostenregeling
 • En we bieden je een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Oh ja en uiteraard ook nog maandelijks een goed salaris waarbij we kijken naar jouw ervaring en talent
 • Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging met jaarlijks een groot feest en diverse andere activiteiten.

We zoeken een kandidaat met de volgende kennis en ervaring:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO bèta opleiding
 • Je hebt affiniteit met de autobranche/ mobiliteitsbranche
 • Je hebt ervaring met campagne management- marketing automatisering
 • En je hebt ervaring met SQL databases
 • Ervaring met API koppelingen, is een pre, maar geen must
 • Je hebt ervaring met Reporting tools zoals Power BI
 • Je hebt gevoel voor techniek en commercie
 • Je bent bekend met ElasticSearch

Belangstelling:

Is deze baan op je lijf geschreven? Past jouw werkmentaliteit in onze informele en innovatieve bedrijfscultuur? Of wil je graag eerst meer informatie neem dan contact op met onze Marketing Manager Olaf Hogenelst, via 0703429470 of mail gelijk jouw motivatie en cv via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@rivagroep.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je voldoet aan gevraagde profiel.

Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or