Peugeot DAVO is door klanten uitgeroepen tot beste Peugeot-dealer van Nederland. Alle Peugeot-dealers van Nederland doen mee aan een onderzoek, waarbij klanten na hun bezoek wordt gevraagd naar hun tevredenheid met betrekking tot de verleende service en de kwaliteit van dienstverlening. DAVO, met vestigingen in Den Haag, Leidschendam, Delft, Zoetermeer en Bergschenhoek kwam daarbij dus als beste uit de bus.

Eenvoudige formule
Doordat alle Peugeot-dealers in Nederland meedoen aan het onderzoek, is het de belangrijkste graadmeter voor de kwaliteit van het landelijk dealernetwerk. Algemeen Directeur Rinaldo Aertssen: “Natuurlijk zijn wij heel blij met deze beloning van onze relaties. Ik ben ongelofelijk trots op onze teams die dit hebben gerealiseerd. Bij DAVO is onze formule heel eenvoudig: wij behandelen onze klanten met respect, denken met ze mee en zijn altijd bereid om net een extra stap te zetten voor onze klanten.”