Top 10 accessoires

Maak uw Peugeot stijlvoller en comfortabel met accessoires

Als auto-ontwerper verlegt PEUGEOT designgrenzen, door een uitgebreide collectie accessoires te ontwikkelen en te selecteren die perfect bij uw auto passen. Onze stylisten en ingenieurs hebben PEUGEOT accessoires ontworpen, die garant staan voor  esthetiek en veiligheid. Deze hoogwaardige accessoires worden aangevuld door een uitgebreid aanbod, dat zorgvuldig geselecteerd is bij de beste leveranciers om uw PEUGEOT nog unieker te maken, tot in het kleinste detail. Kijk hier voor onze Top 10 Accessoires.

Trekhaak

Gaat u binnenkort op vakantie? Voor de caravan, de fietsendrager of aanhanger kunt u kiezen uit een vaste trekhaak of een trekhaak met afneembare kogel. Gegarandeerd 100% veilig en qua elektronica en techniek volledig afgestemd op uw Peugeot.

Auto matten

Het Peugeot Servicepunt biedt originele mattensets die uw Peugeot beschermen tegen vuil en beschadigingen. De mattensets hebben de juiste pasvorm en zijn hierdoor 100% veilig in uw auto.

Lederen bekleding

Wilt u de bekleding van uw auto vernieuwen, of uw nieuw gekochte auto voorzien van een luxe interieur? Maak dan een afspraak met uw Peugeot Servicepunt. Keuze uit zeer veel leder kleuren en stiksels, volledig op maat.

Zongordijn

Houdt uw auto en het hoofd van uw medepassagiers koel. De Peugeot zongordijnen zijn speciaal gemaakt voor uw auto. Dat merk je en dat zie je.

Middenarmsteun

De middenarmsteun geeft net dat beetje extra comfort tijdens het rijden. Bovendien biedt een armsteun extra opbergruimte. Gewoon handig en comfortabel, afgestemd op uw Peugeot.

Navigatiekaart updates

Navigatiekaart updates zijn te koop bij een Peugeot Servicepunt. De benodigde kaart update hangt af van het type navigatie in uw Peugeot, dit kan namelijk per model en bouwjaar verschillen.

Dakdragers en dakkoffers

Gaat u binnenkort op vakantie? Of u nu een lange of korte vakantie heeft gepland, er gaat altijd veel mee. Dakdragers (ook wel allesdragers genoemd) zijn nodig om een dakkoffer veilig aan uw auto te kunnen bevestigen zodat u extra bagage kunt meenemen. Vind bij uw Peugeot Servicepunt de geschikte dakdrager en dakkoffer.

Fietsendrager

Met een fietsendrager kunt u uw fiets(en) overal mee naartoe nemen. Snel, gemakkelijk en veilig. Wilt u montage op de trekhaak, op een dakdrager of direct aan uw auto? Uw Peugeot Servicepunt geeft u advies op maat.

Smartphone – Dashcam

Een smartphone is niet meer weg te denken, we kunnen bijna niet meer zonder. We hebben een smartphone houder die perfect in uw Peugeot past, praktisch en comfortabel is. Een DashCam is niet alleen leuk, omdat je mooie autoroutes vast kunt leggen, maar ook praktisch omdat je andermans verkeersgedrag kunt registreren. Daarom staat een dashcam altijd aan wanneer je rijdt. De beelden gebruik je pas als je ze nodig hebt. Zie het als een zwarte doos voor in je auto. Zodat je bijvoorbeeld na een ongeval kunt aantonen dat je zélf onschuldig bent.

Velgen – wielplaten

Lichtmetalen velgen of wieldeksels geven uw Peugeot (meer) uitstraling. De originele Peugeot velgen hebben niet alleen de beste kwaliteit, maar zijn ook 100% veilig. De velgen zijn getest en technisch goedgekeurd door Automobiles Peugeot.