Peugeot e-Expert Combi en Traveller personenauto's

100% elektrisch. Winnaar International van of the year 2021

Rijklaar vanaf €34.925 excl. BTW

9 persoons uitvoering

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Wilt u gelijk geholpen worden bij uw showroombezoek? Maak dan een afspraak.

Actieradius van tot wel 330 km
(WLTP)

Een nieuwe vorm van rijplezier

Volledig elektrisch rijden staat garant voor nieuwe rijsensaties zonder concessies:

  • Soepel, schokvrij rijden
  • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
  • Een geluidloze motor

0 gram
CO2-uitstoot

Geld besparen

Bespaar geld:

  • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof
  • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
  • Een Eco-modus voor een zo groot mogelijke actieradius

30 minuten
om de tractiebatterij voor 80% op te laden

Eenvoudig in het gebruik

  • Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Met de service Charge My Car van Free2Move  vindt u altijd een laadpunt bij u in de buurt.
  • Regel het laden, de voorverwarming/-koeling en andere op afstand aan te sturen functies via de MyPeugeot App.
  • Huur met de Mobility Pass voordelig een auto met een verbrandingsmotor als u een keertje een auto met een grotere actieradius nodig hebt.

Design

Premium Shuttle for next Gen Travel

De moderne voorzijde geeft de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Traveller Business een elegant en karaktervol uiterlijk. De Peugeot e-Traveller Business is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Drie verschillende lengtes*, maximaal 9 zitplaatsen, mogelijkheid voor een ruime en chique VIP-vergaderruimte-opstelling, een bagageruimte van tot wel 1500 liter achter de derde zitrij en een wagenhoogte van minder dan 1,90 m: eigenschappen die perfect aansluiten op de eisen die aan professioneel personenvervoer worden gesteld.

EEN AUTO MET AMBITIES

De specifieke grille van de nieuwe elektrische e-Traveller Business is voorzien van de dichroïsche leeuw, het kenmerk van de nieuwste elektrische modellen van het merk. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak. Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuw met groene en blauwe tinten en het specifieke “e-Traveller”-embleem.

De wendbare e-Traveller Business is een ideale auto voor het rijden en parkeren in de stad, en dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone. Met zijn hoogte van slechts 1,90 m is hij geschikt voor alle parkeergarages.

RIJCOMFORT VAN HET HOOGSTE NIVEAU

Het nieuwe specifieke instrumentenpaneel met 3,5 inch matrix-kleurendisplay van de Peugeot e-Traveller geeft in real time alle essentiële rij-informatie weer, zoals de resterende actieradius en de vermogensmeter (Charge/Eco/Power).

Op het grote touchscreen kunt u met één druk op de knop alle informatie met betrekking tot elektrisch rijden weergeven en de energiestromen bekijken. Met de toets “e-Toggle” kunt u rechtstreeks de elektrisch bediende automatische transmissie bedienen. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de 3 rijstanden ECO, NORMAL en POWER . De standaard elektrische parkeerrem werkt automatisch en is dus bijzonder gebruiksvriendelijk.

Elektromotor

De elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm (in de Power-modus), voor een soepele, dynamische en geruisloze rijervaring.

Keuze uit twee krachtige tractiebatterijen

De elektrische Peugeot e-Traveller Business is leverbaar met een hoogspanningstractiebatterij van 50 kWh voor een actieradius van maximaal 230 km (WLTP) of van 75 kWh voor een actieradius van maximaal 330 km (WLTP). de tractiebatterij is op ingenieuze wijze in het ontwerp van de auto geïntegreerd zodat de ruimte voor passagiers en bagage volledig behouden is gebleven. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd.

Disclaimer:* Totaalprijs is exclusief btw, bpm, inclusief rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde actieradius kan worden beinvloed door snelheid, temperatuur, rijstijl en belading.