Elektrische Auto's

De elektrische auto is sterk in opkomst. Zo hebben wij het bij DAVO voornamelijk over bedrijfsauto’s, maar ook de personenauto’s staan op de agenda voor de komende jaren. Kortom, elektrisch rijden is een beweging waar wij niet omheen kunnen. Het zijn uiterst milieuvriendelijke auto’s: geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden. Wat door de overheid voor de zakelijke rijder wordt beloond met maar 4% bijtelling.

Ontdek onze elektrische modellen

Wist je dat.. je met ons nieuwe concept ‘De Proeftuin’ drie dagen lang, kosteloos kennis kan maken met elektrisch rijden? Test, kijk en proef wat elektrisch rijden met jou doet.

Peugeot iOn
Deze uiterst doordachte kleine auto draagt het milieu een warm hart toe: er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden. Bovendien profiteert u bij zakelijk gebruik van slechts 4% bijtelling.

Highlights

-Telefoonvoorbereiding
-Airconditioning
-Lichtmetalen velgen
-Snellaad mogelijkheid

Peugeot Partner Personenauto
Elektrisch rijden krijg een nieuwe dimensie. De ruimte en flexibiliteit zijn ongekend.  Het interieur is volledig naar uw wensen in te delen, want de drie stoelen achterin zijn individueel neerklapbaar en uitneembaar.

Highlights

-3 uitvoeringen
-5 zitplaatsen
-7″ HD-kleurentouchscreen
-Zijschuifdeur links én rechts
-Airconditioning
-Tot 3000 liter bagageruimte
-Snellaad mogelijkheid

Peugeot Partner Bedrijfsauto
100% praktische bruikbaarheid, 0 emissies en snel laden tot 80 procent in slechts een half uur. De Partner Electric laat zien hoe praktisch, milieuvriendelijk en veelzijdig een bestelwagen kan zijn.

Highlights

-2 laadvloerlengtes
-3 zits mogelijkheid
-Snellaad mogelijkheid
-Tot 720kg laadvermogen

€5.000,- subsidie. Zero emissie

Haagsche ondernemers krijgen nu €5.000,- subsidie op een nieuwe volledige elektrisch bedrijfsauto. Als Haagsche leasemaatschappij kunnen wij deze bedrijfsauto’s voor een zeer scherp maandtarief aanbieden. En omdat we een full service lease bieden, hoeft u alleen nog maar stroom te laden!

Peugeot Partner Electric

Van 434,00, voor 349,00 per maand!

Den Haag breidt subsidie elektrisch rijden uit

De gemeente Den Haag heeft de subsidieregelingen voor elektrisch rijden uitgebreid. Er is een nieuwe regeling voor de…

Elektrische versies 208 en 2008

Peugeot gaat vanaf 2019 meerdere elektrische modellen op de markt brengen. De nieuwe generatie 208 is als eerste aan de beurt…

De Partner Full Electric is binnen

Na lang wachten is de Peugeot Partner Full Electric te bezichtigen bij DAVO Bedrijfswagens. Het is een belangrijke stap…

Mocht je interesse hebben in een van deze auto’s, elektrisch rijden of juist meer informatie willen over de fiscale voordelen, kunt u mij bereiken op: rjacobs@peugeotdavo.nl of 06-20893450

Roland Jacobs

Manager Bedrijfsauto's, Peugeot DAVO