Elektrische auto's

Elektrisch rijden is een beweging waar wij niet omheen kunnen. Het zijn uiterst milieuvriendelijke auto’s.
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Ontdek onze elektrische modellen

De elektrische auto is sterk in opkomst. Zo hebben wij het bij DAVO voornamelijk over bedrijfsauto’s, maar ook de personenauto’s staan op de agenda voor de komende jaren. Kortom, elektrisch rijden is een beweging waar wij niet omheen kunnen. Het zijn uiterst milieuvriendelijke auto’s: geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden. Wat door de overheid voor de zakelijke rijder wordt beloond met maar 4% bijtelling.

Wist je dat.. je met ons nieuwe concept ‘De Proeftuin’ drie dagen lang, kosteloos kennis kan maken met elektrisch rijden? Test, kijk en proef wat elektrisch rijden met jou doet.

Peugeot iOn

Deze uiterst doordachte kleine auto draagt het milieu een warm hart toe: er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden. Bovendien profiteert u bij zakelijk gebruik van slechts 4% bijtelling.

Highlights
Telefoonvoorbereiding
Airconditioning
Lichtmetalen velgen
Snellaad mogelijkheid

Peugeot Partner Personenauto

Elektrisch rijden krijg een nieuwe dimensie. De ruimte en flexibiliteit zijn ongekend.  Het interieur is volledig naar uw wensen in te delen, want de drie stoelen achterin zijn individueel neerklapbaar en uitneembaar.

Highlights
3 uitvoeringen
5 zitplaatsen
7″ HD-kleurentouchscreen
Zijschuifdeur links én rechts
Airconditioning
Tot 3000 liter bagageruimte
Snellaad mogelijkheid

Peugeot Partner Bedrijfsauto

100% praktische bruikbaarheid, 0 emissies en snel laden tot 80 procent in slechts een half uur. De Partner Electric laat zien hoe praktisch, milieuvriendelijk en veelzijdig een bestelwagen kan zijn.

Highlights
2 laadvloerlengtes
3 zits mogelijkheid
Snellaad mogelijkheid
Tot 720kg laadvermogen
Mocht je interesse hebben in een van deze auto’s, elektrisch rijden of juist meer informatie willen over de fiscale voordelen, kunt u mij bereiken op: rjacobs@peugeotdavo.nl of 06-20893450

Roland Jacobs
Manager Bedrijfsauto’s, Peugeot DAVO

Mocht je interesse hebben in een van deze auto’s, elektrisch rijden of juist meer informatie willen over de fiscale voordelen, kunt u mij bereiken op:
rjacobs@peugeotdavo.nl
of
06-20893450

Roland Jacobs
Manager Bedrijfsauto’s, Peugeot DAVO

Elektrisch rijden in beeld

Den Haag breidt subsidie elektrisch rijden uit

De gemeente Den Haag heeft de subsidieregelingen voor elektrisch rijden uitgebreid. Er is een nieuwe regeling voor de aanschaf van een personenauto voor particulieren. Het college heeft hier extra budget voor vrijgemaakt. Verder is besloten dat voortaan ook voertuigen...

De Partner Full Electric is binnen

Na lang wachten is de Peugeot Partner Full Electric te bezichtigen bij DAVO Bedrijfswagens. Het is een belangrijke stap die laat zien dat ook bedrijfswagens bezig zijn om milieubewust te handelen. De Partner staat klaar om te bezichtigen, te testen en natuurlijk om...

Officieel Erkend Duurzaam Plus

‘’Peugeot DAVO, is op 13 december 2016 opnieuw geslaagd en daarmee ‘officieel Erkend Duurzaam Plus’ gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam Plus wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Peugeot DAVO in alle facetten van de bedrijfsvoering aantoonbaar...