De nieuwe 2008 SUV

Binnenkort in onze showroom

De nieuwe Peugeot 2008 SUV

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen.

i-Cockpit® 3D

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel.

Schuif/kanteldak

Ook voor de passagiers achterin staat het comfort op hoog niveau dankzij de grote beschikbare ruimte en de zee van licht dankzij het spoilerdak.

Multifunctioneel

De nieuwe Peugeot 2008 SUV biedt met zijn grote flexibel in te delen bagageruimte en neerklapbare achterbank vele gebruiksmogelijkheden.

Binnenkort in de showroom

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

Aan elk detail is met uiterste precisie en verfijning aandacht besteed, wat de auto een elegant en functioneel karakter geeft. De lichtsignatuur zorgt voor een modern en hightech uitstraling dankzij de full led-koplampen met drie klauwen en de voor het merk karakteristieke led-achterlichten.

Nieuwe Peugeot 2008 SUV in beeld

De stoelen kunnen zijn bekleed met hoogwaardige materialen zoals alcantara® of leder. De voorstoelen zijn afhankelijk van de uitvoering voorzien van stoelverwarming(2) en, in het geval van de bestuurdersstoel, een massagefunctie en elektrische stoelverstelling.