De nieuwe Peugeot 208 ICE – 55kW/75pk

Van €21.215 voor €18.445 rijklaar

Private lease vanaf €299

op basis van 60 maanden en 10.000km per jaar

Uit voorraad leverbaar

Vanaf

€299p/m*

Private lease

Nog op voorraad

Rijke uitrusting

Uw 208 is uit voorraad leverbaar en standaard uitgerust met o.a.:
5

Airconditioning

5

Cruise control

5

Active Safety Brake

5

Navigatiesysteem

5

Radio met bluetooth

5

Parkeersensoren achter

5

7” kleurentouchscreen

5

LED dagrijverlichting

5

Active Lane Departure Warning System

De nieuwe Peugeot 208

De nieuwe PEUGEOT 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. Bovendien kunt u bij deze compacte auto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit 3D van de nieuwste generatie.

Sportief en sensueel design

De nieuwe PEUGEOT 208 heeft een sterke persoonlijkheid waarmee je gezien mag worden.

Vrijmoedig en onbeschaamd

De expressieve voorzijde van de nieuwe PEUGEOT 208 is voorzien van een royale verchroomde grille en heeft een moderne en stoere blik.

Laat u leiden door het Peugeot Connect navigatiesysteem voorzien van de services van TomTom® Traffic en gebruik de Mirror Screen Triple Play functie om uw favoriete apps te gebruiken op het touchscreen.

De Keyless Entry & Start met benaderingsfunctie biedt u, naast het starten zonder sleutel, een ontgrendeling van de auto als u de auto benadert, en tevens een vergrendeling wanneer u de auto weer achter u laat. Als u de sleutel op zak heeft gaat dit volledig automatisch!

Blijf verbonden met uw 208 via de MyPeugeot App: hiermee blijft u permanent op de hoogte van de laadtoestand, de resterende actieradius, de resterende laadtijd, enz.

Nieuwe Peugeot 208 in beeld

De nieuwste generatie PureTech benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren van de nieuwe PEUGEOT 208 zijn krachtig en efficiënt en bieden u weergaloos rijplezier. Deze motoren zijn voordelig dankzij hun lage brandstofverbruik en zijn bovendien allemaal voorzien van het Stop & Start-systeem.