Peugeot e-208

Vanaf €36.250

De nieuwe Peugeot e-208

De nieuwe compacte PEUGEOT e-208 biedt u met zijn levendige 100% elektrische aandrijflijn niet alleen intens rijplezier, maar ook een nieuwe vorm van mobiliteit.

€36.250

Rijklaar

€549 p/m

Private lease

Peugeot e-208 in het kort

De nieuwe PEUGEOT e-208 is uitgerust met een 50 kWh grote accu. De interieur- en bagageruimte is identiek aan de versie met verbrandingsmotor. De accu is in de nieuwe PEUGEOT 208 volledig onder de laadvloer geplaatst. Deze accu blijft gegarandeerd 8 jaar of 160 000 km minimaal 70 % van haar laadcapaciteit leveren.

Onderscheidend uiterlijk

De verleidelijke elektrische e-208 overtuigt op alle punten. Hij onderscheidt zich met exclusieve accenten die zijn moderne en technologische karakter versterken.

i-Cockpit® 3D

Alle informatie is gemakkelijk te zien, zorgvuldig geplaatst in het gezichtsveld van de bestuurder.

Opladen

Om over de volledige actieradius te beschikken (tot wel 340 km (WLTP )/450 km (NEDC), kunt u de auto op verschillende manieren opladen: thuis of via een openbaar laadpunt.

Volledig elektrisch rijden is een nieuwe vorm van mobiliteit met vele voordelen:

  • Een prettige en dynamische manier van rijden, hoog vermogen en koppel, snelle respons en actieradius tot wel 340 km (WLTP )/450 km (NEDC),
  • Een laag geluidsniveau, geen vibraties,
  • Geen uitstoot van schadelijke stoffen,
  • Lage kosten voor ‘brandstof’, in dit geval elektriciteit.
  • Eenvoudig om te bedienen,
  • Eenvoudig op te laden,
  • Extra vrijheid, dankzij de toegang tot alle milieuzones.
  • Ficaal voordeel; u betaalt geen aanschafbelasting, geen wegenbelasting en slechts 4% zakelijke bijtelling.

Nieuwe Peugeot e-208 in beeld

De nieuwe PEUGEOT e-208 onderscheidt zich door details die de technologische vooruitgang onderstrepen: een subtiel “e”-monogram, de tweekleurige PEUGEOT-leeuw, de grille in kleur van de carrosserie, glanzend zwarte wielkastranden, 17 inch lichtmetalen velgen die bijdragen aan de aerodynamica, en in het interieur een geraffineerde bekleding in Alcantara en stof. Er is bovendien geen enkele concessie gedaan aan het comfort en de binnenruimte.

* Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.