Peugeot 2008 SUV

Vanaf €22.160

Wij zetten hem meteen voor u klaar!
Vanaf

€22.160

Rijklaar

Vanaf

€309p/m* 

Private lease

Uitvoeringen van de Peugeot 2008 SUV

Leverbaar in diverse uitvoeringen.

2008 Active

2008 Blue Lion

2008 Allure

2008 GT-line

Peugeot 2008 SUV in het kort

De Peugeot 2008 SUV is een onderscheidende compacte SUV. Zijn innovatieve voorzijde geeft op overtuigende wijze blijk van zijn stoere karakter.

Mirror screen

Met de functie Mirror Screen kunnen smartphone applicaties die compatibel zijn met Mirrorlink® of Apple CarplayTM worden bediend via het 7’’ touchscreen.

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling.

Peugeot connect SOS

PEUGEOT zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt.

Active city brake

Active City Brake (automatisch remmen bij een dreigende aanrijding in de stad) is een nieuw systeem dat tot een snelheid van 30 km/h een aanrijding voorkomt of de gevolgen ervan beperkt als de bestuurder niet reageert.

Voorraad

Onze auto’s direct leverbaar!

Occasions

Bekijk al onze occasions!

De aantrekkelijke SUV

De Peugeot 2008 SUV is een SUV die u uitnodigt om er op uit te gaan.

De auto maakt u met al zijn details duidelijk dat u er op elk wegtype op kunt rekenen dat hij de elementen bedwingt.
De vergrote bodemvrijheid, de ruitsierlijsten, de dakrails, de sierlijsten van de achterportieren en de dakspoiler laten geen twijfel bestaan over het avontuurlijke karakter van de PEUGEOT 2008 SUV.

De 2008 SUV in beeld

De fraaie welvingen en strakke lijnen van de carrosserie komen ook met de acht andere kleuren, waaronder vijf metallic kleuren, twee niet-metallic kleuren fraai tot hun recht.

* Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.