Peugeot 208

Een karaktervolle, sportieve en geraffineerde compacte hatchback.
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Uitvoeringen Peugeot 208

In 6 verschillende uitvoeringen leverbaar.

208 Like

208 Signature

208 Active

208 Allure

208 Tech Edition

208 GT-line

Peugeot 208 in het kort

In het pure en hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 is aan elk detail aandacht besteed. Dankzij de unieke ergonomie kunt u alle functies gemakkelijk, intuïtief en veilig bedienen.

Peugeot i-Cockpit

De natuurlijke en intuïtieve ergonomie van de PEUGEOT i-Cockpit® draagt bij aan het rijplezier, de wendbaarheid en de exacte bediening van de auto.

Instrumentenpaneel

Doordat het instrumentenpaneel hoger is geplaatst, kunnen de analoge meters, die qua ontwerp doen denken aan precisiehorloges, over het stuurwiel heen worden bekeken.

Stuurwiel

Dankzij het compacte stuurwiel is de auto bijzonder wendbaar in stadsverkeer en biedt hij enorm veel rijplezier.

Touchscreen

Het grote 7 inch touchscreen werkt capacitief. Het is intuïtief te bedienen en biedt toegang tot allerlei functies van de auto.

Voorraad

Onze auto’s direct leverbaar!

Occasions

Bekijk al onze occasions!

Peugeot 208 design

De PEUGEOT 208 valt op door zijn chique en sportieve uiterlijk (fraai gewelfde flanken, verchroomde ruitlijsten) met een dynamisch en eigentijds silhouet (korte overbouw vóór en achter, lage carrosserie).  De voorbumper valt op door de geraffineerde en gespierde vormgeving, met scherpe lijnen. De brede grille heeft een robuuste rand en is volledig in de bumper geïntegreerd. Het design wordt aan de voorzijde gekenmerkt door de tweekleurige koplampen die door het gedeeltelijk zwarte en gedeeltelijk verchroomde binnenwerk een scherpe blik hebben en een chique LED-lichtsignatuur. Hiermee krijgt de PEUGEOT 208 een onderscheidende, katachtige en hightech uitstraling.

De 208 in beeld

De keuze aan lakkleuren en laksoorten – standaardlak, metaallak, parelmoerlak en textuurlak – is bij de PEUGEOT 208 zeer uitgebreid. Met dit brede en gevarieerde gamma van 11 kleuren kunt u uw auto de uitstraling geven die bij u past.

Proefrit

Wij zetten een auto voor u klaar!

Offerte aanvragen

Binnen een uur een offerte!

Bel me terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug!