Peugeot 208

Vanaf €17.480

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Peugeot 208 Private Lease deal!

Private lease voor slechts €249 p/m
Vanaf

€17.480

Rijklaar

Vanaf

€304p/m*

Private lease

Uitvoeringen Peugeot 208

In 6 verschillende uitvoeringen leverbaar.

208 Like

208 Signature

208 Active

208 Allure

208 Tech Edition

208 GT-line

Peugeot 208 in het kort

In het pure en hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 is aan elk detail aandacht besteed. Dankzij de unieke ergonomie kunt u alle functies gemakkelijk, intuïtief en veilig bedienen.

Peugeot i-Cockpit

De natuurlijke en intuïtieve ergonomie van de PEUGEOT i-Cockpit® draagt bij aan het rijplezier, de wendbaarheid en de exacte bediening van de auto.

Instrumentenpaneel

Doordat het instrumentenpaneel hoger is geplaatst, kunnen de analoge meters, die qua ontwerp doen denken aan precisiehorloges, over het stuurwiel heen worden bekeken.

Stuurwiel

Dankzij het compacte stuurwiel is de auto bijzonder wendbaar in stadsverkeer en biedt hij enorm veel rijplezier.

Touchscreen

Het grote 7 inch touchscreen werkt capacitief. Het is intuïtief te bedienen en biedt toegang tot allerlei functies van de auto.

Voorraad

Onze auto’s direct leverbaar!

Occasions

Bekijk al onze occasions!

Peugeot 208 design

De PEUGEOT 208 valt op door zijn chique en sportieve uiterlijk (fraai gewelfde flanken, verchroomde ruitlijsten) met een dynamisch en eigentijds silhouet (korte overbouw vóór en achter, lage carrosserie).  De voorbumper valt op door de geraffineerde en gespierde vormgeving, met scherpe lijnen. De brede grille heeft een robuuste rand en is volledig in de bumper geïntegreerd. Het design wordt aan de voorzijde gekenmerkt door de tweekleurige koplampen die door het gedeeltelijk zwarte en gedeeltelijk verchroomde binnenwerk een scherpe blik hebben en een chique LED-lichtsignatuur. Hiermee krijgt de PEUGEOT 208 een onderscheidende, katachtige en hightech uitstraling.

De 208 in beeld

De keuze aan lakkleuren en laksoorten – standaardlak, metaallak, parelmoerlak en textuurlak – is bij de PEUGEOT 208 zeer uitgebreid. Met dit brede en gevarieerde gamma van 11 kleuren kunt u uw auto de uitstraling geven die bij u past.

* Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.