Peugeot 3008 SUV

Vanaf €34.410 rijklaar

Private lease vanaf €519 per maand

Bijtelling voor zakelijke rijder vanaf €236

Zeer complete Avantage serie voorzien van o.a. navigatie

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Vanaf

€33.380

Rijklaar

Vanaf

€519p/m*

Private lease

Tot

€2.500

Voorraad voordeel

Uitvoeringen Peugeot 3008 SUV

Leverbaar in diverse uitvoeringen.

3008 Access

3008 Active

3008 Allure

3008 GT-line

3008 GT

Peugeot 3008 SUV in het kort

De robuuste uitstraling van de Peugeot 3008 SUV komt ook tot uiting in de horizontaal geplaatste, gewelfde motorkap. De elegante verchroomde sierstrip op de voorschermen en de sierlijst langs het dak versterken de vloeiende en dynamische lijn van de auto.

Mirror screen

Dankzij de functie Mirror Screen kunt u via het touchscreen de apps van uw smartphone gebruiken die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto*. En uw smartphone kan draadloos worden opgeladen.

i-Cockpit

Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn hightech innovaties.

Toggle switches

Elegante pianotoetsen voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

Driver Sport Pack

Met de i-Cockpit® Amplify kunt u optimaal profiteren van de bijzondere kenmerken van het Driver Sport Pack:.

Voorraad

Onze auto’s direct leverbaar!

Occasions

Bekijk al onze occasions!

Rijplezier in de 3008

Ondanks zijn grotere bodemvrijheid en hogere zitpositie heeft de Peugeot 3008 SUV een uitmuntend rijgedrag en een exacte besturing. Een garantie voor een verslavend gevoel van souplesse en veiligheid! Voorbeeldig rijgedrag door:

  • Visiopark
  • Active safety brake
  • Adaptieve cruise control met stopfunctie
  • Hill assist descent control
  • Active lane departure warning

De in de stad zo wendbare PEUGEOT 3008 SUV voelt zich ook buiten de gebaande wegen als een vis in het water dankzij Advanced Grip Control. Met de draaiknop op de middenconsole kunt u gemakkelijk de stand kiezen die het beste past bij de omstandigheden: sneeuw, modder of zand. Op steile hellingen zorgt de inventieve Hill Assist Descent Control ervoor dat de wagensnelheid automatisch wordt geregeld, afhankelijk van de hellingshoek. Met dit systeem daalt de auto geleidelijk de helling af zonder dat u het gas- of rempedaal hoeft in te trappen.

De 3008 SUV in beeld

Sinds zijn introductie heeft de Peugeot 3008 SUV al meer dan 40 internationale awards in de wacht gesleept, inclusief de prestigieuze Europese Auto van het Jaar-titel.

* Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.