Peugeot 5008 SUV

Rijklaar vanaf €34.647

Private lease vanaf €549 per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid

Zeer complete Avantage serie voorzien van o.a. navigatie

Netto bijtelling vanaf €263 per maand

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! vanaf 3 maart mogen wij u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Vanaf

€34.647

Rijklaar

Private lease vanaf

€549

per maand

Netto bijtelling vanaf

€263

per maand

Uitvoeringen Peugeot 5008 SUV

Leverbaar in diverse uitvoeringen.

5008 Access

5008 Active

5008 Allure

5008 GT-line

5008 GT

Peugeot 5008 SUV in het kort

Krachtige, gestrekte lijnen. Het design van de Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. Het imposante voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het in Black Diamond uitgevoerde dak en de grille met verchroomde lamellen.

Connect 3D-navigatiesysteem

Het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning staat borg voor een onbezorgde reis. Dankzij de TomTom-services wordt alle voor het rijden nuttige informatie in real time weergegeven.

i-Cockpit

Beleef de unieke rijervaring die de nieuwe hightech PEUGEOT i-Cockpit® u te bieden heeft.

Advanced Grip Control

Met de Advanced Grip Control en de exclusieve lichtmetalen 18 inch-velgen met Mud & Snow-banden zijn onverharde wegen geen obstakel meer.

Panoramische schuif-/kanteldak

Dankzij het grote panoramische schuif-/kanteldak en het riante glasoppervlak profiteert u in de PEUGEOT 5008 SUV van een uitzonderlijk licht interieur.

Voorraad

Onze auto’s direct leverbaar!

Occasions

Bekijk al onze occasions!

Vrijheid in de 5008 SUV

In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak* Neem plaats op de stoel met multipoint-massagefunctie, geef de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify en geniet van het Focal®-hifisysteem.

Geniet van de digitale, connectieve en personaliseerbare hightech omgeving van de unieke PEUGEOT i-Cockpit®. Ervaar hoe prettig het met nerfleder beklede compacte stuurwiel in de hand ligt en ontdek dat de PEUGEOT 5008 SUV zich qua wegligging en geluidscomfort kan meten met de beste reisauto’s. Een unieke rijbeleving die nog verder wordt versterkt door de Grip Control en rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

De 5008 SUV in beeld

Het moderne silhouet van de Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. De sportieve uitstraling van de carrosserie, de fraaie velgen met brede banden, de chroomaccenten, de aluminium dakrails en het in Black Diamond uitgevoerde dak maken van de PEUGEOT 5008 SUV een even geraffineerde als imposante auto.

* Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.