De nieuwe Peugeot 508

De nieuwe PEUGEOT 508 weet meteen te verrassen door zijn energieke en dynamische voorkomen.

Binnenkort bij ons in de showroom!

Als eerste op de hoogte!

Uitvoeringen Peugeot 508

Leverbaar in verschillende uitrustingsniveau’s en als SW

508

508 SW

De nieuwe Peugeot 508

Binnenkort bij ons in de showroom te bewonderen!

Peugeot 508 in het kort

De voorkant is imposant, haast agressief te noemen. Met de leeuw in het midden van de grille en het 508-logo op de neus van de motorkap, is de nieuwe PEUGEOT 508 een eerbetoon aan zijn illustere voorgangers, de PEUGEOT 504 en zijn sportieve en elegante afgeleide: de 504 coupé.

Peugeot iCockpit

Het centrale touchscreen is naadloos verwerkt in het dashboard op vrijwel dezelfde hoogte als het head-up instrumentenpaneel.

Efficientie

Bij de benzinemotoren zien we twee nieuwkomers en er zijn vier dieselmotorisaties leverbaar.

Night Vision

Het nieuwe Night Vision-systeem werkt met een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht.

SW ruimte

Met de mogelijkheid voor een elektrisch bedienbare achterklep en een lage laaddrempel, heeft de kofferruimte een optimale toegankelijkheid.

Personaliseringsmogelijkheden

De Peugeot 508 is leverbaar in 1 van de 4 verschillende uitrustingniveau’s.

  • Active
  • Allure
  • GT-line
  • GT

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de PureTech 180 Stop & Start EAT8 en de 1.5 BlueHDi 130 Stop & Start, in combinatie met een 6-versnellingsbak of een EAT8 automaat. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

De 508 FIRST EDITION in beeld

Kiest u de krachtige PureTech 225 benzinemotor, dan is uw PEUGEOT 508 First Edition uitgevoerd in krachtig rood ‘Rouge Ultimate’. Gaat u voor de BlueHDi 180 dieselmotor dan is uw auto uitgevoerd in voornaam blauw ‘Dark Blue’. Beide motorisaties zijn uitgerust met de formidabele EAT8 automatische versnellingsbak met acht versnellingen.