Peugeot 508

Rijklaar vanaf €32.925

Full operational lease vanaf €645 per maand

Private lease vanaf €661 per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid

Voorzien van o.a. navigatie, bluetooth en climate control

Netto bijtelling vanaf €214 per maand

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Wilt u gelijk geholpen worden bij uw showroombezoek? Maak dan een afspraak. 

Vanaf

€32.925

Rijklaar

Operational lease vanaf

€645

per maand

Private lease vanaf

€661

per maand

 

Uitvoeringen Peugeot 508

Leverbaar in verschillende uitrustingsniveau’s en als SW

508

508 SW

Peugeot 508 in het kort

De voorkant is imposant, haast agressief te noemen. Met de leeuw in het midden van de grille en het 508-logo op de neus van de motorkap, is de nieuwe PEUGEOT 508 een eerbetoon aan zijn illustere voorgangers, de PEUGEOT 504 en zijn sportieve en elegante afgeleide: de 504 coupé.

Peugeot iCockpit

Het centrale touchscreen is naadloos verwerkt in het dashboard op vrijwel dezelfde hoogte als het head-up instrumentenpaneel.

Efficientie

Bij de benzinemotoren zien we twee nieuwkomers en er zijn vier dieselmotorisaties leverbaar.

Night Vision

Het nieuwe Night Vision-systeem werkt met een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht.

SW ruimte

Met de mogelijkheid voor een elektrisch bedienbare achterklep en een lage laaddrempel, heeft de kofferruimte een optimale toegankelijkheid.

Voorraad

Onze auto’s direct leverbaar!

Occasions

Bekijk al onze occasions!

Personaliseringsmogelijkheden

De Peugeot 508 is leverbaar in 1 van de 4 verschillende uitrustingniveau’s.

  • Active
  • Allure
  • GT-line
  • GT

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de PureTech 180 Stop & Start EAT8 en de 1.5 BlueHDi 130 Stop & Start, in combinatie met een 6-versnellingsbak of een EAT8 automaat. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

De 508 FIRST EDITION in beeld

Kiest u de krachtige PureTech 225 benzinemotor, dan is uw PEUGEOT 508 First Edition uitgevoerd in krachtig rood ‘Rouge Ultimate’. Gaat u voor de BlueHDi 180 dieselmotor dan is uw auto uitgevoerd in voornaam blauw ‘Dark Blue’. Beide motorisaties zijn uitgerust met de formidabele EAT8 automatische versnellingsbak met acht versnellingen.

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.

Proefrit

Wij zetten een bedrijfsauto voor u klaar!

Offerte aanvragen

Binnen een uur een offerte!

Bel me terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u terug!