Peugeot iOn

Deze uiterst doordachte kleine electrische auto draagt het milieu een warm hart toe: er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden.

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Peugeot iOn in het kort

Dankzij de topsnelheid van 130 km/h en de snelle tussenacceleraties (van 30 km/h naar 60 km/h in 3,5 s) is de iOn op elk wegtype een plezierige auto. De iOn heeft een maximumvermogen van 47 kW en het motorkoppel bedraagt 180 Nm.

CO2 uitstoot

De Peugeot iOn is een uiterst milieuvriendelijke auto: geen uitstoot van schadelijke stoffen en geen CO2-uitstoot tijdens het rijden.

Accu

Dankzij de hoge bouw van de iOn kunnen alle componenten van de accu onder de vloer en tussen de voor- en achtertrein worden geplaatst, waardoor de auto een uitstekende rijstabiliteit heeft.

Airconditioning

De iOn is voorzien van een elektrische airconditioning met een automatische regeling voor de luchthoeveelheid en de luchtverdeling.

Peugeot Connect SOS

De module Peugeot Connect SOS waakt over u bij een ongeval. Als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, verstuurt hij automatisch een noodoproep.

Design Peugeot iOn

De stijlvolle, economische iOn is bij uitstek geschikt voor gebruik in en rond de stad.

Met zijn ronde vormen, de kleine bolle voorklep die naadloos aansluit op de grote, schuin geplaatste voorruit en het grote glasoppervlak roept de iOn onmiddellijk sympathie op. Het dynamische en unieke design en de bijzondere technologie van de iOn versterken het moderne en milieubewuste imago van de bestuurder.
Elke iOn is standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, mistlampen vóór en automatische verlichting.

Dankzij de compacte afmetingen (lengte 3,48 m en breedte 1,47 m), de kleine draaicirkel en de elektrische stuurbekrachtiging kunt u met de iOn uitstekend uit de voeten in het drukke stadsverkeer. De iOn is niet groot, maar valt wel op in het verkeer door zijn karakteristieke uiterlijk en zijn vlotte prestaties.

De iOn in beeld

Het ruime interieur van de iOn geeft u een gevoel van welzijn en comfort.

Proefrit

Wij zetten een auto voor u klaar!

Offerte aanvragen

Binnen een uur een offerte!

Bel me terug

Wij bellen u zo snel mogelijk terug!