Peugeot Rifter

De nieuwe Peugeot Rifter heeft een robuust en stoer uiterlijk.

Rijklaar vanaf €31.400

Private lease vanaf €513 per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Wilt u gelijk geholpen worden bij uw showroombezoek? Maak dan een afspraak. 

Vanaf

€31.400

Rijklaar

Private lease vanaf

€513

per maand

Peugeot Rifter in het kort

Een compromisloos ontwerp. De nieuwe Peugeot Rifter is een elegante, robuuste, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat.

Allrounder

Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, kan hij op elke type weg uit de voeten.

i-Cockpit

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen.

Peugeot stijl

Met zijn voorzijde in de stijl van de nieuwste Peugeot-modellen en onderscheidende achterlichten heeft de nieuwe Peugeot Rifter alles in huis om een nieuw icoon van het merk te worden.

Veelzijdige motoren

Dankzij de innovatieve diesel- en benzinemotoren en de nieuwe 8-traps automatische transmissie EAT8 onderscheidt de nieuwe Peugeot Rifter zich door zijn hoge prestaties en lage praktijkverbruik.

Klaar voor actie

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Dankzij de hogere zitpositie en de Advanced Grip Control, die voor meer grip zorgt, domineert u de weg.

Geniet van het rijden. Dankzij de innovatieve diesel- en benzinemotoren en de nieuwe 8-traps automatische transmissie EAT8 onderscheidt de nieuwe Peugeot Rifter zich door zijn hoge prestaties en lage praktijkverbruik.

Deze MPV past zich aan al uw wensen aan. Te openen achterruit, 5 of 7 zitplaatsen, 3 individuele en wegklapbare achterstoelen met Magic Flat-functie, bagageruimte met een inhoud van 775 tot wel 3500 literi, Zénith®-dak met een groot aantal opbergvakken: dankzij de vernuftige flexibiliteit biedt de nieuwe Peugeot Rifter altijd voldoende ruimte en kan bagage snel en efficiënt worden in- en uitgeladen.

De Rifter in beeld

De nieuwe Peugeot Rifter heeft een robuust en stoer uiterlijk. Zijn moderne, hightech interieur biedt u ongekend veel ruimte en flexibiliteit en staat garant voor een volledig nieuwe rijervaring.

Disclaimer:* Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.