Peugeot DAVO onderhoud

Voor het onderhoud van uw auto bent u bij Peugeot DAVO aan het juiste adres. We kennen onze merk door en door, en dat werkt altijd in uw voordeel. Geen hoge rekeningen door lange diagnoses, omdat we echte merkspecialisten zijn.

Wij zorgen er altijd voor dat u onbezorgd mobiel blijft door rekening te houden met uw wensen en de onderhoudsbehoefte van uw auto. Dat is onderhoud op maat!

PEUGEOT ZOMERCHECK
Een weekendje naar zee, een weekje Limburg, heerlijk genieten in je eigen regio of toch verder weg? Waar je deze zomer ook doorbrengt, je wil altijd op jouw PEUGEOT kunnen rekenen. Daarom nodigen we je uit voor de PEUGEOT Zomercheck.

Onderhoudsadvies & Werkplaatsofferte

Voor het controleren en onderhouden van uw auto kunt u rekenen op onze technici. DAVO begeleidt u een autoleven lang.

De APK-controle

Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Schadeherstel

Uw Peugeot is een degelijke, veilige auto. Dat zit voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie, waarin een groot aantal veiligheidsvoorzieningen zijn aangebracht.

Peugeot Vervangend vervoer

Als uw auto even voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt DAVO u graag mobiel. Wij bieden u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.

Peugeot Assistance

Uw Peugeot wordt met de grootste zorg en volgens strenge kwaliteitsnormen gefabriceerd. Daarnaast ondergaat uw auto, zowel voor als na de aflevering, diverse kwaliteitscontroles.

Peugeot garantie

Uiteraard wordt elke nieuwe Peugeot voor aflevering grondig geïnspecteerd. Bovendien ontvangt u van Peugeot 2 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u ermee gaat rijden.

Werkplaatsafspraak

Maak online direct een afspraak

Werkplaatsofferte

Binnen een uur een offerte!

Bel me terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u terug!