APK controle – slechts €29,95

APK-controle bij DAVO natuurlijk

Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De beste plaats om dat uit te laten voeren is vanzelfsprekend het Peugeot DAVO Servicepunt.
Zoals u zult zien zijn hiervoor veel goede redenen:
N

RDW-erkende APK-controle voor slechts € 29,95 all-in!

 
N

Inclusief afmeldkosten

 
N

Uitsluitend gebruik van originele Peugeot onderdelen

 
N

Inclusief viergas- of roetmeting

 
N

Uitvoering door het vakkundige Peugeot DAVO Servicepunt

 

Gratis APK met een MyPeugeot Card

Als u in het bezit bent van een MyPeugeot Card is de APK-controle bij uw DAVO gratis. Daarnaast geeft de MyPeugeot Card ook recht op gratis pechhulp.

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle maar geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren we om uw APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Uw Peugeot wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen in uw Peugeot. Wel zo’n veilig gevoel voor een jaar zorgeloos rijden.
DAVO kan voor u uitvoeren:

N

APK-beurt

APK, olie verversen en vervangen oliefilter – € 99,-
N

APK-plusbeurt

APK, olie verversen, vervangen oliefilter en reinigen achterremmen – € 149,-

Een all-in tarief

De all-in tarieven van DAVO zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Geen overbodige kosten

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

Kwaliteit

Bij DAVO laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

Werkplaatsafspraak

Maak online direct een afspraak

Werkplaatsofferte

Binnen een uur een offerte!

Bel me terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u terug!