Over Peugeot DAVO

Daadkrachtig, aandacht, vakkundig, overtreffen

Met zes vestigingen in de regio Haaglanden is Peugeot DAVO een toonaangevend bedrijf voor het aanschaffen, leasen en goed onderhouden van uw Peugeot in Groot Den Haag. Met zusterbedrijven Wittebrug Lease en autoschadeherstelbedrijven Deurloo in Delft en  Valstar in Kwintsheul is DAVO reeds 80 jaar uw partner in mobiliteit. In 2016 behaalde DAVO het Erkend Duurzaam Plus certificaat dat ieder jaar succesvol is verlengd. Maatschappelijk ondernemen en werken met respect voor milieu is bij DAVO een normale gang van zaken. DAVO verkoopt jaarlijks zo’n 5000 nieuwe en gebruikte auto’s. Daarnaast onderhoudt en repareert DAVO Peugeots en is DAVO op het gebied van zakelijk leasen, privé leasen en financiering uw partner, waarbij kwaliteit een hoge prioriteit is.

Uw partner voor uw mobiliteit

DAVO is uw partner in mobiliteit. Of u nu een auto wilt kopen, leasen of een private lease contract wilt afsluiten, wij bieden u een passende oplossing. Dat doen wij van particulier tot zakelijke klant. En dat gaat verder dan onderhoud en het leveren van occasions of een nieuwe auto. Zo bieden wij financieringen en verzekeringen en heeft DAVO diverse specialisten om uw schade te herstellen, mocht u onverhoopt een ongeluk hebben. Met onze mobiliteitsservice helpen wij u snel weer op weg!

Innovatie

”Wij zijn continu op zoek naar vernieuwing. Scheppen van onderscheidend vermogen. Dit is een proces dat overigens nooit klaar is. Het is een levend iets. Dat is meteen de uitdaging.”

Met nieuwe benaderingen en moderne systemen maken wij het mogelijk om de veranderende consument in zijn behoeftes te voorzien. Modellen thuis configureren, Ipads in de showroom, video’s, zonnepanelen, e-modellen.. alles kan. Bij moderne tijden horen ook moderne eisen. Zoals duurzaamheid. Wij moeten zuinig zijn op onze wereld en als DAVO nemen wij dit heel serieus.

Historie

DAVO heeft een rijke geschiedenis in de regio. Het bedrijf zorgt al bijna 80 jaar voor uw mobiliteit. Sinds 2010 behoort DAVO tot de Riva Holding, één van de grootste en meest innovatieve autodealerholdings van Nederland.

Nieuws

Klimmen op de CO2-Prestatieladder

Om onze bedrijfsvoering te verduurzamen is de CO2-uitstoot van de complete Riva Groep, waar Peugeot DAVO onderdeel van is, over 2019 in kaart gebracht. Nu dit bekend is kunnen wij actie gaan ondernemen om onze uitstoot stap voor stap te reduceren! Daarom is Riva...

Peugeot DAVO tekent nieuwe sponsorovereenkomst met DSV Concordia.

DSV Concordia heeft een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met Peugeot DAVO. DAVO is erkend Peugeot dealer en reparateur met vestigingen in Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Delft en Bergschenhoek. Peugeot DAVO is jarenlang kledingsponsor geweest bij DSV Concordia....

Peugeot DAVO behaalt 1e plaats klanttevredenheidsonderzoek!

Peugeot DAVO is door klanten uitgeroepen tot beste Peugeot-dealer van Nederland. Alle Peugeot-dealers van Nederland doen mee aan een onderzoek, waarbij klanten na hun bezoek wordt gevraagd naar hun tevredenheid met betrekking tot de verleende service en de kwaliteit...