Maak direct online een werkplaatsafspraak

Onderhoudsadvies & Werkplaatsofferte

Voor het controleren en onderhouden van uw auto kunt u rekenen op onze technici. DAVO begeleidt u een autoleven lang. Profiteer nu van onze onderhoud & services-aanbiedingen. Vraag online een offerte aan of maak gelijk online een afspraak.

Peugeot DAVO Servicebeloften

Wij geloven dat onze klanten het beste verdienen. Daarom hebben we de Peugeot DAVO Servicebeloften in het leven geroepen. Het vormt de basis van het merk Peugeot en toont aan dat we er altijd naar streven om de best mogelijke service te bieden.

De APK-controle

Wettelijk bent u verplicht om de APK-controle voor uw auto te laten uitvoeren, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De beste plaats om dat uit te laten voeren is vanzelfsprekend bij een van de DAVO vestigingen.

My Peugeot card

De MyPeugeot Card is er voor iedereen die een Peugeot in onderhoud heeft bij DAVO, m.u.v rijders met een auto op naam van een bedrijf of leasemaatschappij. De MyPeugeot Card is zeer gunstig geprijsd, voor slechts € 49 profiteert u van talloze voordelen.

Schadeherstel

Uw Peugeot is een degelijke, veilige auto. Dat zit voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie, waarin een groot aantal veiligheidsvoorzieningen zijn aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Binnen de DAVO groep hebben wij twee erkende schadeherstelbedrijven die uw auto weer als nieuw herstellen. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor alle schadeherstelwerkzaamheden.

Peugeot Assistance

Uw Peugeot wordt met de grootste zorg en volgens strenge kwaliteitsnormen gefabriceerd. Daarnaast ondergaat uw auto, zowel voor als na de aflevering, diverse kwaliteitscontroles.

Peugeot garantie

Uiteraard wordt elke nieuwe Peugeot voor aflevering grondig geïnspecteerd. Bovendien ontvangt u van Peugeot 2 jaar commerciële garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u ermee gaat rijden. Eventuele materiaal- en/of constructiefouten komen gedurende deze periode volledig voor rekening van Peugeot.

Peugeot Vervangend vervoer

Als uw auto even voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt DAVO u graag mobiel. Wij bieden u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.