Als uw auto even voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elke Peugeot dealer in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.

Om zeker te weten dat de door u gevraagde Mobiliteit Service ook beschikbaar is, raden wij u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u met de receptionist een afspraak voor uw auto maakt. Daarbij kunt u kiezen uit vier vervoersmogelijkheden:

 

Pendel & Fiets Service – Gratis naar uw bestemming

Peugeot Pendel Service

De Peugeot Pendel Service brengt u ‘s ochtends, op een vooraf afgesproken tijdstip, gratis naar uw bestemming (max. 15 minuten, enkele reis. Informeer naar de vertrektijden).

Peugeot Fiets Service

De Peugeot Fiets Service biedt u een moderne fiets voorzien van verlichting, bagagedrager en deugdelijk slot. Deze service wordt gratis aan u ter beschikking gesteld. Handige service wanneer uw Peugeot dealer bij u in de buurt zit.

Rent & Locatie Service – Vervangend vervoer op maat

Peugeot Rent

Peugeot Rent biedt u vervangend vervoer op maat. Er is al een auto beschikbaar voor 25 euro incl. BTW en Brandstof tot maximaal 50km. per dag. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Peugeot Locatie Service

De Peugeot Locatie Service werkt als volgt: uw auto wordt op een vooraf afgesproken tijdstip en locatie (max. 15 minuten verwijderd van uw Peugeot dealer, enkele reis) opgehaald door een medewerker van uw Peugeot dealer. Na afloop van het onderhoud wordt de auto daar ook weer afgeleverd.

Om zeker te weten dat de door u gevraagde Mobiliteit Service ook beschikbaar is, raden we u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u met de service adviseur een afspraak voor uw auto maakt.