Peugeot e-Expert

De beste uitstraling voor uw bedrijf en voordelig ook nog.

Vanaf €28.300 excl. BTW

Financial lease vanaf €365 per maand

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Actieradius tot wel 330 km. (WLTP)

Een nieuwe vorm van rijplezier

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies:

 • Hetzelfde laadvolume en laadvermogen van maximaal 1200 kg, 3 lengtes, uitvoeringen op maat
 • Soepel, schokvrij rijden
 • Stevige acceleratie dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
 • Een geluidloze motor
 • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen

0 gr CO2-uitstoot tijdens het rijden

Geld besparen

Bespaar geld:

 • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof
 • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
 • Een eventuele overheidssubsidie afhankelijk van gemeente
 • Een Eco-modus voor een zo groot mogelijke actieradius

30 min. om 80% op te laden

Eenvoudig in het gebruik

 • Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Met de service Charge My Car van Free2Move Services vindt u altijd een laadpunt bij u in de buurt
 • Regel het laden, de voorverwarming/-koeling en andere op afstand aan te sturen functies via de MyPeugeot App
 • Huur met de Mobility Pass voordelig een auto met een verbrandingsmotor als u een keer een auto met een grotere actieradius nodig hebt

Herkenbaar

De stoere grille van de compacte bedrijfsauto e-Expert wordt gesierd met de dichroïsche leeuw, het kenmerk van de elektrische Peugeot-modellen.

Ook de achterkant

Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuw met groene en blauwe tinten en het specifieke “e-Expert”-embleem.

Moduwork-concept

De PeugeotT e-Expert biedt u nog altijd een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume van tot wel 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen van tot wel 1200 kg. Bovendien kunt u ook met de e-Expert een aanhanger trekken.

Rijcomfort van hoog niveau

Het interieur van de Peugeot e-Expert biedt volop rijcomfort. Zo stapt u heel gemakkelijk de hoger geplaatste cabine in, van waaruit u een uitstekend zicht heeft op de weg.

Uw overzichtelijke dashboard

Het nieuwe specifieke instrumentenpaneel met 3,5 inch matrix-kleurendisplay van de Peugeot e-Expert geeft in real time alle essentiële rij-informatie weer.

Touchscreen

Op het grote touchscreen kunt u met één druk op de knop alle informatie met betrekking tot elektrisch rijden weergeven en de energiestromen bekijken

100% ELEKTRISCHE TECHNOLOGIE

Next Gen e-Van Efficiency

Keuze uit twee krachtige tractiebatterijen

De elektrische bedrijfswagen Peugeot e-Expert is leverbaar met een hoogspanningstractiebatterij van 50 kWh voor een actieradius van max. 230 km (WLTP) of van 75 kWh voor een actieradius van max. 330 km (WLTP), die op ingenieuze wijze in het ontwerp van de e-Expert is geïntegreerd zodat de ruimte in de cabine en de laadruimte volledig behouden is gebleven. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd.

De aangegeven waarden van de actieradius en het elektrische verbruik zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto’s gehomologeerd. De waarden kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de rijsnelheid, de gewenste temperatuur in het interieur, de rijstijl en de buitentemperatuur. De laadtijd is met name afhankelijk van het vermogen van de in de auto gemonteerde lader, de laadkabel en het type en het vermogen van het gebruikte laadpunt. 

Elektromotor

De elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm, voor een soepele, dynamische en geruisloze rijervaring.

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Met de tractiebatterij van de Peugeot e-Expert beschikt u over een actieradius van tot wel 330 km volgens het WLTP-homologatieprotocol (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

 

WELKE FACTOREN ZIJN VAN INVLOED OP DE ACTIERADIUS?

Bij een constante snelheid van 130 km/h bedraagt de actieradius van een 100% elektrische auto slechts de helft van de via het WLTP-protocol berekende actieradius.

Door de lagere temperaturen in de winter ten opzichte van bijvoorbeeld het voorjaar kan de actieradius met wel 35% afnemen. Het gebruik van de voorverwarming/-koeling tijdens het opladen van uw auto is een van de meest efficiënte methoden om de actieradius te vergroten. Het gebruik van de verwarming of airconditioning kost dan minder energie.

Ook bij een elektrische auto is de actieradius sterk afhankelijk van uw rijstijl: als u zuinig rijdt door rustig te accelereren en gebruikmaakt van regeneratief remmen, kunt u tot wel 15% verder komen!

Net als bij een uitvoering met verbrandingsmotor is ook de belading van uw bedrijfsauto van invloed op de actieradius. De WLTP-actieradius is overigens gebaseerd op een belading met de helft van het nuttig laadvermogen.

Thuis en op het werk opladen

Met behulp van de met de auto meegeleverde standaardkabel kan de Peugeot e-Expert via een normaal stopcontact worden opgeladen. Met een als accessoire leverbare speciale kabel kunt u hem ook sneller (in 15 uur) opladen via een versterkt stopcontact (type Green’Up).

Een Cube biedt de mogelijkheid u uw compacte elektrische bedrijfswagen Peugeot e-Expert veilig nog sneller op te laden: via een Cube van 7,4 kW met monofasewisselstroom is hij in slechts 7,5 uur volledig opgeladen. In samenwerking met e-mobility Energy kan Peugeot DAVO u een voor uw woning en/of bedrijf geschikte oplossing aanbieden. Met een Cube kunt u uw auto zo veilig en snel mogelijk opladen, daarom bevelen wij u dit van harte aan.

Voorraad

Onze auto’s direct leverbaar!

Occasions

Bekijk al onze occasions!

Ombouwcentrum

In Leiden vindt u ons speciale Bedrijfsauto Ombouwcentrum voor bedrijfsautos-op-maat. In het ombouwcentrum kunnen wij elke bedrijfsauto perfect aanpassen aan uw specifieke wensen. Op basis van goed overleg, een gedetailleerd plan en een passende offerte voeren we de werkzaamheden zorgvuldig uit. We hanteren voor alle andere merken bedrijfsautos dezelfde uitgangspunten. Want vakmanschap staat los van merk of type.

Onze specialiteiten voor elk merk en type bedrijfsauto

N

Laadruimtebetimmering

N

Vakkundige inbouw accessoires

N

Chassisopbouw

N

Side en front-bars, imperiaals en laadliften

N

Aluca bedrijfswageninrichtingen

N

Maatwerk