Peugeot DAVO zakelijk lease

DAVO Lease en Peugeot DAVO zijn uw partner op het gebied van alle vormen van leasing. Van full service tot basis dienstverlening. Van vaste looptijd tot variabele contractsduur. Welke leasevorm u ook kiest de enthousiaste professionals van DAVO Lease en het netwerk van zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgen voor ongestoorde mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

Roland Jacobs

Uw DAVO lease expert

“Wij bieden autoleasing onder het motto: ontzorgen”

06 20 89 34 50
rjacobs@peugeotdavo.nl

De voordelen van een operational lease-auto

Autoleasing heeft vele voordelen. Het biedt u als ondernemer financiële zekerheid omdat alle exploitatiekosten van de auto of het wagenpark zijn inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag. De middelen die u anders zou investeren in uw wagenpark kunt u nu investeren in uw onderneming. Daarnaast biedt autoleasing gemak: alle zaken betreffende de leaseauto – denk aan wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud & (winter)banden, vervangend vervoer, pechhulp, schadeherstel – worden door de leasemaatschappij afgehandeld. Wel zo gemakkelijk!

DAVO Lease

Contact onze experts voor een offerte op maat.

 

Verzekeringen

Naast de mogelijkheden voor verzekeren en financieren via Peugeot, bieden wij u ook de mogelijkheid zich te verzekeren via ons eigen label DAVO Verzekeringen dat wordt gevoerd door ons assurantiekantoor RIVA Insurance NV. Hier bieden wij alle mogelijkheden op het gebied van verzekeren en financieren. Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten en diensten.