Uw zakelijke partners

Speciaal voor u als ondernemer staat ons team Zakelijke Markt voor u klaar. Een team van enthousiaste mensen met kennis van zaken en een ruime ervaring in de zakelijke mobiliteit. Mobiliteit, kostenbesparing, efficiencyverbetering en het leveren van maatwerk aan onze klanten zijn voor ons begrippen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen of personenauto, financiering, verzekering, onderhoud, haal en breng service of tijdelijke mobiliteit. Bij het team Zakelijke Markt heeft u altijd de keuze uit een breed scala van diensten en producten. Wij maken het graag makkelijk voor u! Wij nemen u alle zorg, met betrekking tot zakelijke mobiliteit, graag uit handen. U kunt voor al uw vragen terecht bij uw vaste accountmanager. Wij willen graag met u bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Als u onze accountmanagers Roland Jacobs, of Dennis Voskuil een e-mail stuurt, nemen zij binnen een werkdag contact met u op voor een afspraak.

Roland Jacobs

Manager Peugeot bedrijfsauto’s

“Een bedrijfsauto koopt u toch met uw verstand en niet met uw hart? Ik adviseer u daar graag bij”

06 – 20 89 34 50
RJacobs@peugeotdavo.nl

Dennis Voskuil

Accountmanager zakelijke markt & Manager Fleetsales

“Hoe wij onze klanten het beste kunnen helpen. Dát staat voorop, bij al onze activiteiten en diensten”

06 33 100 629
DVoskuil@peugeotdavo.nl

Olaf van Egmond
Binnendienst Fleetsales
(070) 850 2987

Fleetsales

Kernbegrippen van DAVO, zoals ‘ontzorgen’ en ‘klant centraal stellen’, komen helemaal tot uiting op de afdeling Fleetsales.

Peugeot DAVO is een autobedrijf met een breed aanbod aan producten en diensten en heeft daardoor veel verschillende afdelingen. Grote klanten hebben vaak met veel van deze afdelingen te maken. Bijvoorbeeld wagenparkbeheerders die verantwoordelijk zijn voor de inkoop en beheer van een wagenpark, het onderhoud ervan, schadeherstel en noem maar op. Voor die klanten is het heel prettig dat ze een centraal aanspreekpunt hebben binnen de organisatie. Eén contactpersoon die met zijn klanten meedenkt en zijn expertise inzet om tijd en geld te besparen, processen soepel te laten verlopen en vooral om iedereen mobiel te houden.

Lease

Wilt u leasen? Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Dit doen wij met onze partner Wittebrug Lease. Met een klantgerichte benadering richten wij onze dienstverlening op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en hanteren daarbij transparante voorwaarden. Of het nu gaat om een auto voor één dag of voor zestig maanden: wij spreken graag met u over onze visie op zorgeloze mobiliteit.

Verzekeringen

Naast de mogelijkheden voor verzekeren en financieren via Peugeot, bieden wij u ook de mogelijkheid zich te verzekeren via ons eigen label DAVO Verzekeringen dat wordt gevoerd door ons assurantiekantoor RIVA Insurance NV. Hier bieden wij alle mogelijkheden op het gebied van verzekeren en financieren. Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten en diensten.